fbpx
Selecteer een pagina

Even wat vertellen over ons

Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk voor de dag komt bij welke sollicitatie dan ook. Het moet goed, makkelijk toegankelijk én voor elke doelgroep zijn of je nou student bent, re-integrerend of gewoon opzoek naar een leuke andere baan. Je CV online is de eerste stap naar een nieuwe job.

Maar wie zijn “wij” nou eigenlijk?
Wij zijn het team van Canmerk media. Wij zijn ooit begonnen als een bureau voor grafisch vormgeving, door de jaren heen zijn wij echter door onze uitgebreide kennis uitgegroeid tot een multifunctioneel media bedrijf. Wij zijn goed in het bedenken én uitwerken van de meest uiteenlopende reclame én communicatie concepten. De digitale wereld is onmisbaar geworden maar deze wereld wordt nog lang niet op alle vlakken goed toegepast. Op die vlakken laten wij graag onze kennis los!

Websites bouwen én het Hosten daarvan behoort onze dagelijkse werkzaamheden. Wij hebben WordPress templates bewerkt en deze voor je klaar staan zodat je die zelf kunt aanpassen met jouw gegevens. Dit kun je doen door een door ons ter beschikking gestelde module. Deze maakt het werken met WordPress een stuk makkelijker!
Natuurlijk adviseren wij de mensen die een online cv of portfolio willen maken om mijncv-online.nl te gebruiken, puur en alleen al omdat dit gemakkelijker in het gebruik is.

Voor werkzoekenden en studenten hebben wij 3 aantrekkelijke pakketten samengesteld voor zeer vriendelijke prijzen.

Wil je maatwerk? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

vragen zijn de bron van alle antwoorden! vraag maar raak

1 + 14 =