fbpx
Selecteer een pagina

FAQ

Heb je een vraag? Misschien is die al gesteld! Hieronder vind je veel gestelde vragen.

Een aantal vragen krijgen we vaker. Om het voor onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we veel gestelde vragen verzameld. De antwoorden daarop vind je hieronder.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag via het contactformulier onderaan de pagina!

Waarom staan de abonnementen "Premium" en "Premium Plus" voor een jaar vast?

Om de voordelen van “Premium” en “Premium plus” te kunnen realiseren, moet je een stukje serverruimte huren (dat regelen wij voor je, don’t worry). Dit staat een jaar vast en daar moet dus ook jaarlijks voor betaald worden. Hierdoor kunnen wij de pakketten “Premium & Premium plus” niet maandelijks opzegbaar maken.

Wij regelen de registratie en hosting voor de door jou gekozen domeinnaam. Zo hoef je alleen nog een domeinnaam te bedenken.

Waarom is een SSL-certificaat belangrijk?

Dit is voor de veiligheid van je gegevens. SSL is een afkorting voor Secure Sockets Layer. In gewone mensen taal betekent dit dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen je server en tussen je internet browser. Hierdoor zijn je gegevens beveiligd.

Kan ik van pakket wisselen?

Ja. Maar, alleen als je wilt upgraden. Dit komt omdat de abonnementen van pakket 2 en 3 een jaar vast staan. Waarom die een jaar vast staan, lees je bij de vraag ‘Waarom staat het abonnement voor een jaar vast?’.

Verder is het mogelijk om je abonnement te ‘downgraden’ na een jaar. Geef dit wel duidelijk van te voren aan!

Kan ik van template wisselen nadat ik deze al gekocht heb?

Ja, zeker. Dit kan 1 keer. Kies dus heel goed je template uit! Wil je je template vaker dan 1 keer veranderen is dat ook mogelijk. Echter moeten we dan extra kosten in rekening brengen.

Kan ik mijn eigen foto’s in het cv zetten?

Natuurlijk! Je cv is volledig aan te passen naar jouw wensen. Daar horen uiteraard ook je eigen foto’s bij.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een adres op internet. Jouw online-cv zal ook een adres nodig hebben.

Jouw website zal er zo uitzien, ‘jouwnaam’.mijncv-online.nl bij het eerste pakket “Light”.

Bij pakket “Premium” en “Premium plus” krijg je een eigen domeinnaam en mailadres. Dit ziet er zo uit; ‘jouwnaam’.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik weer inloggen of mijn wachtwoord resetten?
Met welk mailprogramma werkt mijn eigen email? (eigenkeuze@jouwnaam.nl)

Jouw mail-adres is te gebruiken in Outlook. Hier kan je gewoon op inloggen met je gegevens. Ook krijg je inloggegevens om in te loggen op roundcube of rainloop. Dit is een online mailbox te vergelijken met gmail.

Waarschijnlijk heb je zelf standaard een mail app op je smartphone. Hier kan je ook op inloggen zodat je overal en altijd je mail kunt ontvangen (mits je bereik hebt natuurlijk:-)

Wat is de tekst 'Lorem ipsum...'?

Dit is standaard tekst die websitebouwers gebruiken om tekstvlakken op te vullen. Het is dus onzin waarmee je kunt zien hoe de website eruit gaat zien als je jouw tekst erin zet. 

Deze tekst kun je dus gewoon vervangen met jouw tekst en voor de rest negeren.

Wat als ik al een domeinnaam heb geregistreerd?

Geen probleem! Wij verhuizen die naar onze server zodat je deze kunt behouden en blijven gebruiken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

vragen zijn de bron van alle antwoorden! vraag maar raak

8 + 2 =

Je eigen PORTFOLIO online!

 

voor slechts €8,95 p.mnd. incl. domeinnaam

Hoe krijg ik nou mijn portfolio online? Nou, als wij je helpen is dat niet zo moeilijk! Kies een van onze WordPress templates, verzin een domeinnaam en nadat wij jouw template klaar hebben gezet kun je deze snel vullen. Het is extra eenvoudig vullen met de CanMakkelijk module.